Forum Delphi.cz

Databáze => Firebird a Interbase => Téma založeno: vandrovnik 21-04-2019, 08:58:48

Název: Firebird 3 na Androidu
Přispěvatel: vandrovnik 21-04-2019, 08:58:48
Ahoj,

zkoušel jste někdo provozovat Firebird 3 na Androidu? Píšou, že tam nebyl moc testován a že to vydání lze považovat spíše za experimentální, tak by mne zajímalo, zda máte někdo osobní zkušenost... Popř. jakou databázi byste tam použili - SQLite?

Díky,

K.
Název: Re:Firebird 3 na Androidu
Přispěvatel: vandrovnik 21-04-2019, 15:09:23
Ja urcite ne. Jako server? Proc?

Spíš embedded - pokud by to bylo bezproblémové, použil bych ho, protože moje lenost by zajásala, že se nemusím učit specifika něčeho jiného :-)

Pro použití SQLite na Androidu tedy ani nemusím mít u aplikace žádnou knihovnu (nebo jak se tomu tam říká, .dll to asi nebude)?