Forum Delphi.cz

Delphi => FireDAC => Téma založeno: Stanislav Hruška 05-09-2019, 15:01:13

Název: FDTable - LookupField
Přispěvatel: Stanislav Hruška 05-09-2019, 15:01:13
Mám v tabuľke definované pole podľa obrázka. Pri otvorení tabuľky je všetko v poriadku. Ak vložím nový záznam, tak hodnota poľa BLOCKTITLE je '' prázdny reťazec. Refresh, Open + Close a podobné veci mi nepomohli.
Ako ho mám presvedčiť aby sa to pole aktualizovalo?
Název: Re:FDTable - LookupField
Přispěvatel: Stanislav Hruška 05-09-2019, 15:02:36
Pomocou MasterSource som to nezvládol. Požadované pole som nemal k dispozícii.
Název: Re:FDTable - LookupField
Přispěvatel: Stanislav Hruška 05-09-2019, 15:54:43
Mal som zle nastavené pole LookupKeyFields. Má byť IDBlocks
Ale podľa obrázka som z toho nastavovania jeleň.
Název: Re:FDTable - LookupField
Přispěvatel: Stanislav Hruška 05-09-2019, 15:56:07
Ja som ten obrázok nepriložil ;D