Forum Delphi.cz

Delphi => Firemonkey => Téma založeno: Daniel_Andrascik 21-10-2019, 15:49:38

Název: TForm vs TFrame
Přispěvatel: Daniel_Andrascik 21-10-2019, 15:49:38
Je mozne v FMX vytvorit dynamicky TForm tak ako keby to bol TFrame? Vo VCL jednoducho po vytvoreni noveho formu zmenime jeho parent a form bude kludne umiestneny trebarz na komponente TPanel. Vo FMX formulare bud vlastnost parent nemaju, alebo je read only. TFrame funguje vo FMX strasne... Aj vo VCL ma TFrame oproti TForm urcite obmedzenia, takze uprednostnujem radsej TForm pred TFrame...
Název: Re:TForm vs TFrame
Přispěvatel: raul 21-10-2019, 17:02:11
Resim to zrovna ve vlaknu vedle. A funguje to. Nezmenim parent formulare, ale parent tlayout, ktery na nem mam. (No a nevolam subform.show :) )
Název: Re:TForm vs TFrame
Přispěvatel: Daniel_Andrascik 21-10-2019, 18:46:08
heh, super, dik. Tie frames fakt treba zabit, rozsekat, zahrabat spolu s podzemnou nukleranou nalozou a odpalit to...