Forum Delphi.cz

Delphi => Obecné => Téma založeno: Stanislav Hruška 18-07-2020, 09:11:48

Název: Patch 2 for RAD Studio 10.4
Přispěvatel: Stanislav Hruška 18-07-2020, 09:11:48
A máme ho tu. 190 MB. Info
https://community.idera.com/developer-tools/b/blog/posts/patch-2-for-rad-studio-10-4-now-available?utm_source=Eloqua&utm_medium=email&utm_content=Article-200718-Patch2 (https://community.idera.com/developer-tools/b/blog/posts/patch-2-for-rad-studio-10-4-now-available?utm_source=Eloqua&utm_medium=email&utm_content=Article-200718-Patch2)


Název: Re:Patch 2 for RAD Studio 10.4
Přispěvatel: Slappy 18-07-2020, 11:18:55
A máme ho tu. 190 MB. Info
https://community.idera.com/developer-tools/b/blog/posts/patch-2-for-rad-studio-10-4-now-available?utm_source=Eloqua&utm_medium=email&utm_content=Article-200718-Patch2 (https://community.idera.com/developer-tools/b/blog/posts/patch-2-for-rad-studio-10-4-now-available?utm_source=Eloqua&utm_medium=email&utm_content=Article-200718-Patch2)

Neviem či netreba ešte počkať, lebo ľudia sa sťažujú, že ten patch nie je dobrý a opravy Gridu chýbajú...
Název: Re:Patch 2 for RAD Studio 10.4
Přispěvatel: Stanislav Hruška 18-07-2020, 12:08:37
Priamo v odkaze jeden píše, že to ide. Druhý, že sa to nedá použiť/spustiť pre C pre Android.
V najhoršom prípade sa to dá odinštalovať a vráti sa to do pôvodného stavu. Aspoň to tak tvrdí Embarcadero.
Ja som ho nainštaloval, ale ešte som nestačil zistiť ako funguje. Veľmi ma zaujíma LSP. Ak niečo vyskočí, tak to sem dám.
Spustil som 2x build (32b debug) a ten druhý mal podstatne dlhší čas ako predtým. Už sa to napravilo. Viac som s tým nič nerobil. Uvidím.
Název: Re:Patch 2 for RAD Studio 10.4
Přispěvatel: vandrovnik 18-07-2020, 13:07:44
Classic undocked nadále nepoužitelný - kdyby alespoň nechali uživatele, aby prostě ručně nastavil výšku hlavního okna, bohatě by to stačilo.