Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Obecné / Re:ModelMaker Code Explorer je free
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 23-05-2018, 22:44:15 »
A najviac mi vadí zobrazovanie hint okna, čo sa nedá vypnúť.

Napsal jsem co vim nebo spis tusim. Asi nikdo krome vyvojaru IDE nevi o poradi pluginu konajicich stejne akce. Co se tyce toho hint okna, to je fakt opruz, ale da se v Delphi IDE vypnout pomoci techto zvyraznenych moznosti:



Tim ovsem netvrdim ze muze na pozadi pusobit parser Castalia, CnWizards nebo jine.
2
Obecné / Re:ModelMaker Code Explorer je free
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 23-05-2018, 22:26:12 »
Citace
Tezko vsak rict poradi v jakem by se napr. 3 zvyraznovace dohodly (mam tim na mysli, ktery by byl ten posledni jenz by dany usek kodu obarvil)
Takéto veci som sa snažil nechať len na CnPack. V Castalii to mám vypnuté.
Otázkou som mal na mysli to, že mi Castalia neprináša nič extra navyše oproti CnPack + modelmaker-code-explorer.
S výnimkou výpisu obsahu premenných počas runtime. No nemá to na 100 %.
.
Hlavne mám z Castalie pocit, že mi náhodne dosť spomaľuje odozvy a občas prepína kláves Ins. A najviac mi vadí zobrazovanie hint okna, čo sa nedá vypnúť.
3
Obecné / Re:ModelMaker Code Explorer je free
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 23-05-2018, 21:14:38 »
Jedna otázočka. Po zbežnom vzhliadnutí modelmaker-code-explorer mi vychádza, že ak mám nainštalovaný CnPack, tak Castaliu môžem vyhodiť von. V tej mám povolené len to čo nevie Delphi či CnPack.
Alebo sa mýlim?

No, nektere moznosti se nejspis budou bit mezi sebou. Tezko vsak rict poradi v jakem by se napr. 3 zvyraznovace dohodly (mam tim na mysli, ktery by byl ten posledni jenz by dany usek kodu obarvil). Open Tools API je nezdokumentovane, takze tezko rict kdo by mel napr. v tomto pripade prioritu. Co se tyce trebas refactoringu, tam je treba dat povel, takze bych obavy nemel.
4
Obecné / Re:ModelMaker Code Explorer je free
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 23-05-2018, 11:07:50 »
Jedna otázočka. Po zbežnom vzhliadnutí modelmaker-code-explorer mi vychádza, že ak mám nainštalovaný CnPack, tak Castaliu môžem vyhodiť von. V tej mám povolené len to čo nevie Delphi či CnPack.
Alebo sa mýlim?
5
Obecné / Re:text v memo1 a rozparsovani
« Poslední příspěvek od raul kdy 23-05-2018, 09:24:44 »
Jezisi Kriste. SuperObject. Stahni, pridej do uses a podivej se na par prikladu.
6
Obecné / Re:Hra, pokud nemate co delat...
« Poslední příspěvek od Radek Červinka kdy 23-05-2018, 09:13:13 »
Hodne zdaru!

https://gabrielecirulli.github.io/2048/

Kdyby me chtel nekdo zabit kvuli zavislosti, dejte predem vedet ;)

jsi mrtvej, už teď
7
Obecné / Re:ModelMaker Code Explorer je free
« Poslední příspěvek od Radek Červinka kdy 22-05-2018, 23:32:10 »
https://www.uweraabe.de/Blog/2018/05/18/a-new-home-for-modelmaker-code-explorer/ Pravděpodobně nejzajímavější komerční rozšíření Delphi je nově free.

Naozaj skvela sprava, ale zaujimalo by ma co je za tym? Odchadzaju autori do dochodku, alebo sa to uz proste neoplatilo?

Co řekl Uwe (nový správce), tak autoři se chtějí soustředit na svůj moderní projekt SimpleMind, což je populární Mind mapping nástroj a pro klesající prodeje se rozhodl původní autor jeden z produktu po dohodě to předat někomu spolehlivému - viz http://www.modelmakertools.com/
8
Obecné / Re:ModelMaker Code Explorer je free
« Poslední příspěvek od Slappy kdy 22-05-2018, 23:08:34 »
https://www.uweraabe.de/Blog/2018/05/18/a-new-home-for-modelmaker-code-explorer/ Pravděpodobně nejzajímavější komerční rozšíření Delphi je nově free.

Naozaj skvela sprava, ale zaujimalo by ma co je za tym? Odchadzaju autori do dochodku, alebo sa to uz proste neoplatilo?
9
Obecné / Re:ModelMaker Code Explorer je free
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 22-05-2018, 22:19:09 »
Hm, mne tam Chrome nefungoval správne. IE nemá problém.
10
Obecné / Re:Komunikace prodejního software s platebním terminálem
« Poslední příspěvek od vandrovnik kdy 22-05-2018, 21:51:27 »
Abych pravdu řekl,  potřebuji někde začít. :-)   

1. aktuálně neřeším konkretní banku , ale výčtově bych to rád viděl  na ČSOB, Moneta,FIO,KB
2. technicky bych to uvítal na komunikaci přes Delphi > DLL  pomocí rozhraní  TJclClrHost.Create('v4.0.30319')  /používám i na EET/

Tak certifikaci v ČSOB mám úspěšně za sebou - v kostce šlo o to ukázat, že si aplikace poradí s běžnou situací (platba), s nějakým menším problémem (platba zamítnutá) a s nějakým větším problémem (během provádění platby dojde k odpojení síťového kabelu). Aplikace musí mít vestavěné protokolování komunikace s platebním terminálem.
Stran: [1] 2 3 ... 10