Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Obecné / Re: ListBox
« Poslední příspěvek od Delfin kdy Dnes v 11:36:07 »
Zascrollovat na konec obsahu list boxu se da napr. nastavenim vlastnosti TopIndex na index posledni polozky. Napr.:

Kód: Delphi [Vybrat]
  1. ListBox1.TopIndex := ListBox1.Count - 1;
2
Obecné / ListBox
« Poslední příspěvek od Jenda.K kdy Dnes v 10:58:58 »
Dobrý den, poradite?.

Listbox1.Items.LoadFromFile('c:\data.txt');   
V souboru je třeba 200 řadku.
Při načtení vidím jen prvních 50 od vrchu.
Jak docilim toho, aby viděl 50 od spodu a nemusel vždy ručně přesunout na konec?
Děkují.
3
Obecné / Image png zmizí v modálním okně po kompilaci.
« Poslední příspěvek od Vašek Záruba kdy Dnes v 08:36:05 »
Ahoj,
Potřebuji pomoc. (XE2+W10)
Přeinstaloval jsem PC+XE2+všechny knihovny. (přešel jsem z W8)
Vše vypadá OK, až na to, že tam kde je nahrán obrázek v TImage ve formátu png, tak je v IDE zobrazen, ale po kompilaci se zobrazí jen na main formu. V ostatních je prázdný (doslova null).
Při použití nahrání ze souboru během běhu se zobrazí korektně (plán B. Projekt je však obrovskej a projít všechny formy by dalo fušku).
Při založení nového projektu to funguje :-(.
Zkoušel jsem jiné objekty, kontroloval knihovny atd. Nastavení voleb projektu.

Děkuji za jakékoliv nakopnutí
W.

4
Obecné / Re:Rozdiel medzi Invalidate, Refresh a Repaint u vizualnych VCL komponent
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 18-12-2018, 22:00:46 »
Veď nech tu hodí obrázok.
5
Obecné / Re:Rozdiel medzi Invalidate, Refresh a Repaint u vizualnych VCL komponent
« Poslední příspěvek od Daniel_Andrascik kdy 18-12-2018, 21:26:24 »
fiha pekne. a aky dlhy takyto zaznam zobrazujes?
6
Obecné / Re:Nastavenie Focus na ďalší komponent
« Poslední příspěvek od František kdy 18-12-2018, 19:34:00 »
Stanislav, tak typické, aj pre mňa :)
7
Firebird a Interbase / Re:Prevod riadkov na stĺpce - nemám všetko čo chcem
« Poslední příspěvek od pf1957 kdy 18-12-2018, 19:21:49 »
Ten odkaz čo tu dal pf1957 je perfektný. Jednoducho polopate, zrozumiteľne a všetky možnosti využitia. S tým som sa ešte inde nestretol.
No, hledal jsem puvodne neco jineho, protoze nedavno jsem pri googleni kolem OUTER APPLY narazil na clanek, ktery mel spoustu zajimavych prikladu na pouziti On/Where, ale nenasel jsem. Misto nej na me vyskocil tenhle, tak jsem ti ho poslal. Ale tech clanku je skutecne cela rada.
8
Obecné / Re:Rozdiel medzi Invalidate, Refresh a Repaint u vizualnych VCL komponent
« Poslední příspěvek od František kdy 18-12-2018, 19:08:05 »
ja vykreslujem bod kazdu milisekundu (teda 100 bodov raz za 100 ms v timery) + dalsie prepocitane hodnoty (spolu 4 serie), a splape ako vino (XE5)
9
Obecné / Re:TwebBrowser - ako vynútiť otvorenie linku v default win browsery
« Poslední příspěvek od František kdy 18-12-2018, 18:57:24 »
presne toto som hladal, dik
10
Firebird a Interbase / Re:Prevod riadkov na stĺpce - nemám všetko čo chcem
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 18-12-2018, 16:50:23 »
Ten odkaz čo tu dal pf1957 je perfektný. Jednoducho polopate, zrozumiteľne a všetky možnosti využitia. S tým som sa ešte inde nestretol.
Stran: [1] 2 3 ... 10